Select Page

Personvernerklæring for Digital Agreements

 1. Innledning

Digital Agreements AS (“oss”, “vi” eller “vår”) tar ditt personvern på alvor og er forpliktet til å beskytte personopplysningene dine. Denne personvernerklæringen (“Erklæringen”) beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine i forbindelse med IT-tjenesten “Digital Agreements” (“Tjenesten”). Ved å bruke Tjenesten, samtykker du i innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne Erklæringen.

 1. Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn følgende typer informasjon om deg når du bruker Tjenesten:

 • Personlig identifiserbar informasjon (PII), som navn, e-postadresse, telefonnummer, og eventuelt andre kontaktopplysninger du oppgir ved registrering eller ved oppdatering av Kontoen din.
 • Kommunikasjon og innhold du deler eller lagrer på Tjenesten, inkludert avtaler, prosjekter og meldinger mellom brukere.
 • Teknisk informasjon, som IP-adresser, nettlesertype, operativsystem, språkinnstillinger, og informasjon om hvordan du bruker Tjenesten.
 1. Bruk av informasjon

Vi bruker informasjonen vi samler inn for å:

 • Tilby, vedlikeholde og forbedre Tjenesten.
 • Behandle din registrering og administrere Kontoen din.
 • Kommunisere med deg om Tjenesten, inkludert kundestøtte, oppdateringer og endringer.
 • Analysere og forstå hvordan Tjenesten brukes og tilpasse den for ulike brukere.
 • Vise reklame basert på anonymisert utvalg av brukerdata.
 1. Deling av informasjon

Vi vil ikke selge, utleie eller dele dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, bortsett fra i følgende tilfeller:

 • Vi kan dele informasjon med våre datterselskaper, tilknyttede selskaper og tjenesteleverandører, som hjelper oss med å tilby Tjenesten, så lenge de har på plass tilstrekkelige tiltak for å beskytte personopplysningene dine.
 • Vi kan dele informasjon dersom det er nødvendig for å overholde lovpålagte krav, beskytte våre rettigheter og eiendom, eller forhindre ulovlig aktivitet eller misbruk av Tjenesten.
 • I tilfelle av en fusjon, oppkjøp, omorganisering, konkurs, eller annen lignende hendelse, kan personopplysningene dine overføres til en etterfølgende enhet, i samsvar med gjeldende lover og denne Erklæringen.
 1. Informasjonskapsler (Cookies) og lignende teknologier

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier, for å samle inn informasjon om bruk og ytelse av Tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier i samsvar med denne Erklæringen og våre retningslinjer for informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke funksjonaliteten til Tjenesten.

 1. Sikkerhet

Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Dette inkluderer bruk av fysisk, teknisk og administrativ sikkerhet for å bevare integriteten og sikkerheten til informasjonen vi samler inn og lagrer. Imidlertid kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet for informasjonsoverføring eller lagring.

 1. Lagring og overføring av data

Personopplysningene dine kan lagres og behandles i datasentre som ligger i EU eller i andre land der vi eller våre tjenesteleverandører har fasiliteter. Ved å bruke Tjenesten, samtykker du til overføring av informasjon til land utenfor ditt bostedsland, som kan ha andre personvernlover enn ditt eget land.

 1. Endringer i Erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne Erklæringen når som helst og etter eget skjønn. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer ved å oppdatere datoen øverst på denne siden, og/eller ved å sende deg en e-post eller varsle deg på annen passende måte. Du bør regelmessig sjekke denne Erklæringen for endringer. Din fortsatte bruk av Tjenesten etter at endringer i Erklæringen er trådt i kraft, vil bli ansett som aksept av de endrede vilkårene.

 1. Dine rettigheter og valg

Du har rett til å få tilgang til, korrigere, oppdatere eller slette personopplysningene dine. Du kan også begrense eller motsette deg behandlingen av personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlover. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på post@digitalagreements.no eller via vår kundesupport.

 1. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne Erklæringen eller vår behandling av personopplysningene dine, vennligst kontakt oss på post@digitalagreements.no eller via vår kundesupport.